Ecoheating: dé warmtepomp specialist

U bent op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare specialist waarbij u met een gerust gemoed uw warmtepomp kan kopen?

Bij Ecoheating hebben wij hebben een uitgebreide selectie aan verschillende modellen beschikbaar, waarvan de kwaliteit door ons persoonlijk wordt gegarandeerd. Elk project is maatwerk, zodat we telkens een voorstel op maat zullen uitwerken, afhankelijk van uw project en uw eisen.

Een warmtepomp kopen is geen dagdagelijkse aankoop. Ecoheating heeft meer dan 10 jaar ervaring en reeds 400 warmtepomp installaties geplaatst in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. We zijn dus de ideale partner om u te begeleiden bij de keuze & installatie van uw warmtepomp

U kan er op rekenen dat onze ervaren en bekwame vakmensen steeds uitstekend werk verrichten. Onze warmtepompen worden geplaatst volgens de regels van de kunst, met een piekfijne afwerking en service. Uiteraard geven wij ook een garantie op hetgene wij plaatsen.

Warmtepomp kopen: hoe beslissen?

Beslissen over welke warmtepomp u moet kopen, hangt af van tal van factoren, zoals:

  • Nieuwbouw / Renovatie
  • De kwaliteit van de bodem
  • Het type van warmtepomp
  • De beschikbare ruimte
  • De totale oppervlakte van uw woonst
  • Het gewenste vermogen

Ons gamma aan warmtepompen

Ecoheating beschikt over een ruim assortiment, gaande van de kwaliteitsmerken Neura, Vaillant, en Midea. Al deze merken werden door ons persoonlijk geselecteerd en staan bekend om hun uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Een goed overzicht van onze warmtepompen en hun specifieke eigenschappen, kan u alvast hier vinden.