U bent niet enkel geïnteresseerd in wat u kan besparen op uw energiefactuur, maar wil uiteraard ook weten of er subsidies voor warmtepompen bestaan bij het plaatsen van een dergelijk systeem.

Voor het bekomen van een ondersteunende premie bij de installatie van een van onze warmtepompen beschikt u over tal van mogelijkheden. Wij helpen u graag om alle opties uit te pluizen.

Hieronder vindt u alvast een kort overzicht van de subsidies waarvoor u in aanmerking kan komen.

Premie van de netbeheerder

Ten eerste kan u via de netbeheerders, Eandis en Infrax, interessante financiële tegemoetkomingen verkrijgen. Als u te weten wil komen wie uw netbeheerder is, kan u dit nagaan via deze subsidiemodule. Tevens kan u naar de website van uw netbeheerder gaan, waar u alle benodigde aanvraagformulieren vindt. Als u uw aanvraag online doet, zal de premie sneller toegekend worden!

  • Voor bestaande woningen (aangesloten op het elektriciteitsnet voor 1 januari 2006) kent uw netbeheerder een premie toe voor warmtepompen.
  • Voor nieuwbouwwoningen bestaat er een globale E-peilpremie.

Subsidie via de gemeente of provincie

Naast de premie van de netbeheerder kan u in sommige gemeentes en provincies extra financiële tegemoetkomingen verkrijgen wanneer u een warmtepomp laat installeren. Een goede manier om te achterhalen op welke lokale premies u recht heeft bij uw (ver)bouwing, is de website www.premiezoeker.be.

Uiteraard geven wij al onze klanten een gedetailleerd advies, zodat u de subsidies kan bekomen waar u recht op heeft!

Nuttige links

Eco Heating

Kwaliteit

Met ruim 750 afgewerkte installaties garanderen wij een topinstallatie.

Alles in eigen beheer

Van studie tot uitvoering verloopt in eigen beheer. Geen onderaannemers.

100% garantie

Wij garanderen een perfect afgewerkte installatie.

Correctheid

Correctheid is voor ons een kernwaarde.