Ecoheating

Bij Eco Heating geloven we rotsvast in de kracht van duurzame energie.

Met onze geothermische warmtepompen zorgen we voor duurzame energie, maximaal rendement en comfort.

Team
Onze waarden

Team

tom cobbaert
Tom Cobbaert
Zaakvoerder
Tom is gepassioneerd door duurzame energie. Als industrieel ingenieur elektromechanica ontwikkelde hij zich ook tot energieadviseur en geothermisch designer. Hij is specialist op vlak van berekeningen, maar helpt u graag ook bij aanvragen en technische vragen.
Als bedrijf wil Eco Heating consequent zijn in de keuze voor duurzaamheid. Daarom doen we ook zelf een duit in het zakje. We beperken ons waterverbruik, kiezen voor duurzaam papier en rijden grotendeels elektrisch.
Danny De Sutter
Danny De Sutter
Zaakvoerder
Danny raakte als industrieel ingenieur elektromechanica gefascineerd door warmtepompen. Intussen is hij milieucoördinator, veiligheidsadviseur én koeltechnieker. Hij kent de milieuwetgeving rond warmtepompen door en door. Met vragen over uitvoering en planning kan u bij hem terecht.
Met geothermische warmtepompen kan je niet alleen een gebouw verwarmen of van warm water voorzien. Ze zijn ook uiterst geschikt om huizen en bedrijfsgebouwen te koelen.
Thomas Vanderhoeven
Thomas Vanderhoeven
Energieadviseur
Thomas is nieuw in het team van Eco Heating. Hij zette de stap omdat hij wil meewerken aan een duurzame wereld. Hij neemt het commerciële voor zijn rekening. Maar hij maakt ook prijsberekeningen en werkt mee aan de berekening van warmtepompsystemen.
Bij Eco Heating kan ik een directe impact hebben. Enerzijds omdat ik werk binnen een kmo. En anderzijds omdat we met elke geplaatste warmtepomp het verschil maken.

Over Eco Heating

Eco Heating schrijft al meer dan 10 jaar mee aan het ecologisch en economisch bewust verhaal van geothermische warmtepompen. Intussen hebben we al 500 warmtepompsystemen geïnstalleerd. Dat doen we volledig in eigen beheer, van analyse over installatie tot opvolging.

Eco Heating
Eco Heating Bisbeurs

Onze waarden

Voor Eco Heating is duurzame energie een must. Ons dagelijks comfort mag de volgende generaties niet opzadelen met een grote milieulast. Wij kiezen daarom resoluut voor natuurlijke energie. Onze slagzin is dan ook ‘We believe in nature’. Kiest u ook voor de toekomst?

 

We kunnen zelfvoorzienend zijn

Met onze geothermische warmtepompen halen we een groot deel van de energie uit de grond. Gekoppeld aan zonnepanelen voor de aandrijfenergie is er geen CO2-uitstoot meer en worden we zelfvoorzienend.

Geothermische energie voor iedereen

Natuurlijke energie moet voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom plaatst Eco Heating bijvoorbeeld ook warmtepompen in sociale woningen. De toekomst van onze kinderen is te belangrijk.

Eco Heating doet bewust alles in eigen beheer. Zo garanderen we een service op maat, concurrentiële prijzen en flexibiliteit. We gaan voor een gepersonaliseerde aanpak en zoeken voor elk project het beste systeem.